joi, noiembrie 12, 2009

Fratziman lanseaza Metropolis



Mihai Fratiman a inceput sa faca hip-hop inca din 1996, iar in 1999 a debutat oficial pe o scena din Brasov.

In 2003 a format in Timisoara o trupa de hip-hop insa a renuntat la acest proiect din cauza conceptiilor diferite pe care le avea fata ce ceilalti colegi.

In plus, Fratziman si-a dorit inca de pe atunci o cariera solo. Astfel, in 2005, Fratziman si-a lansat primul album solo, intitulat "Proteste Prohibite" care, spune el, a fost foarte bine primit de publicul genului hip-hop.

Fratziman nu s-a oprit aici. A urmat albumul "Martori" si si albumul din acest an, "Zile Moderne".

Albumul "Zile Moderne" a fost pus la dispozitia fanilor si in varianta downloadabila. Artistul a declarat ca a luat aceasta decizie pentru ca "albumul se downloadeaza oricum, numai nu era calitatea cea mai optima. Discul a fost pe net din data lansarii asa ca numai cei care au vrut neaparat originlul l-au cumparat. Eu cred ca publicul este in asa hal manipulat de gustul catorva producatori care decid ce si cum intra la radio si la tv incat nu e capabil sa inteleaga ca muzica de calitate (si ma refer in general) nu se mai gaseste pe tarabe."



"Zile Moderne" este un proces hip-hop de calitate, Mihai colaborand cu foarte multi artisti din industria muzicala romaneasca: Brugner, Shtelu (R.A.S.A.), Aforic, Stoe Toxxic (Da Hood), DJ Undoo, DJ Faibo X, Implant pentru refuz (Freaky, Bulbuc si Vita), ADN (H.A.O.S., Furnici Coapte - Arad), Eli si George Hora (Studio 66), General Trix (TM), DJ Real (Chicago, USA), DJ Limun (TM) si DJ Mack (R.A.S.A. - TM).

Un element inedit din cariera lui Fratziman este colaborarea cu sotia sa. Cei doi reprezinta o echipa in viata privata, cat si in lumea muzicii, aceasta fiind producatorul videoclipurilor lui Fratziman.

Cei de la Apropo.ro va prezinta melodia "Metropolis", inclusa pe ultimul album al lui Fratziman. "Metropolis" este lucrata in colaborare cu muzicianul italian Maurosol, Fratziman spunand despre aceasta ca este "o piesa destul de diferita, cu un mesaj puternic si un sound foarte pozitiv".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu