joi, august 20, 2009

Dj Project & Deepside Deejays - Over and over again



Tocmai a apărut în contul oficial de Youtube al celor de la Dj Project, videoclipul la piesa “Over and over again“.

4 comentarii:

  1. DJ Project au facut muzica buna pana prin 2006, de la Doua Anotimpuri incolo au scos melodii slabe, asemanatoare intre ele, plangacioase si comerciale.

    Pe ultimul album, singura melodie mai rasarita e Miracle Love...

    Over and over again nu mi se pare extraordinara, baietii nu pun in valoare vocea Elenei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu obisnuiam sa-i ascult in trecut...elena are o voce buna inspre foarte buna...am auzit-o live...si e foarte ok....nu stiu de ce nu o mai scot pe ea in fata....o sa-si piarda fanii daca merg pe urma Innei de exemplu.....pot sa zic ca eram fan dj project:)

    RăspundețiȘtergere
  3. A, si eu am fost, si aveam mari asteptari de la ei, dar...am explicat mai sus.

    E mai fresh Over and over again,nu cine stie ce, dar fata de altele... si e mai happy pentru ca e o colaborare. Unele versuri nu le inteleg, nu stiu de ce trag toti cu engleza...nu se mai lanseaza piese in romana. Este emisiunea aia pe Music Channel, se numeste Ora de romana, iar majoritatea melodiilor sunt in engleza - paradoxul paradoxurilor =))

    RăspundețiȘtergere
  4. da stiu aia e emisiunea pe care adorm de fiecare data.....si baga HIQ - Lose You de 3 ori...dupaia baga montuga sofia..inna...si melodii de genu...totusi daca fac ceva ar fi ok sa faca ceea ce fac cei de la VH1 cu promovarea melodiilor vechi...eu de acolo am invatat..si am ceva cultura muzicala...daca ar promova si la noi...ceva care sa reprezinte romania...iris holograf...asta se intampla odata la 2-3 emisiuni...

    RăspundețiȘtergere